top of page

14/12/15 - PONÈNCIES INDÚSTRIA 4.0 A MANRESA

 

El passat dijous 10 de desembre vam ser al Centre Metalurgic de Manresa realitzant una ponència pel Centre de Formació Pràctica sobre indústria 4.0 i la seva aplicació en el camp del manteniment industrial. La monitorització de maquinària per la prevenció d'averies va centrar la temàtica de la ponència. Altres ponències de Lean Manufacturing van completar la jornada.

 

La bona afluència de públic fa preveure que realitzarem més jornades com la realitzada ja que moltes empreses del Bages es van interessar per conèixer els fonaments de les plantes industrials del futur i el concepte de fàbriques intel·ligents.

 

 

08/03/16 - SEMINARI DE POTENCIACIÓ D'EQUIPS

 

El passat dimarts vam tenir el plaer de impartir un seminari de protenciació d'equips de tècnics a Tona.

 

El seminari va tractar, entre altres temes, en pequè no és gens fàcil trobar equips eficients a les empreses d'avui en dia i quines són les claus per tal d'aconseguir crear i mantenir un equip que treballi sota els conceptes de colaboració, cooperació, confiança, eficiència i altres.

 

També es van fer referències a altres temes vitals a les empreses com la innovació, l'actitud i la gestió del canvi. 

 

 

12/04/16 - TALLER D'OPTIMITZACIÓ DE PROCESSOS PRODUCTIUS

 

El pròxim dimarts 12 d'abril serem a l'auditori de l'espai VIT, on impartirem un taller sobre optimització de processos productius.Avui en dia, l'eficiència de les nostres unitats productives, tant si pertanyen a pimes o a grans companyies, s'ha convertit, més que en una necessitat, en una obligació.

 

En aquest taller tractarem els següents temes:

- Com avaluar l'eficiència de la nostra unitat productiva

- Mètodes de solució de problemes per tal d'actuar sobre aquelles ineficiències del nostre proces productiu

- Diagramació, anàlisi i optimització del procés productiu

14/04/16 - TALLER D'OPTIMITZACIÓ DE PROCESSOS PRODUCTIUS

 

Bona assistència i bona feina al curs d'Optimització de la Producció avui a l'auditori del ‪#‎VIT_Osona‬ de Vic. Hem après com calcular i controlar el funcionament de les unitats productives, a analitzar-ne les disfuncions i aplicar metodologies per corregir-les augmentant-ne l'eficiència. La jornada ha finalitzat amb una simulació per tal d'aplicar els coneixements adquirits.  

17/07/16 - FORMACIÓ EN MILLORA DE LA PRODUCCIÓ

 

El pròxim dilluns 20 de juny impartirem una formació al Consorci de la Vall del Ges, Oris i Bisaura on parlarem de tècniques de control i millora de la producció. Principalment tractarem temàtiques com l'anàlisi, el control del procés productiu i l'augment de disponibilitat dels equipaments.

 

Un dels temes centrals de la sessió serà la formació en desenvolupament de projectes SMED per disminuir els temps de parada dels equips en canvis de producció.

20/06/16 - FORMACIÓ AL CONSORCI DE LA VALL DEL GES

 

Bona assistència avui a la formació impartida al Consorci de la Vall del Ges, Oris i Bisaura. Empreses d'arts gràfiques, injecció de plàstics, mobiliari urbà i construccions metàl·liques s'han format en control i de millora de la producció, i desenvolupament de projectes SMED.

20/06/16 - XERRADA INFORMATIVA DISC

 

El pròxim dai 15 de desembre a de 9:00 a 9:45h al Consorci de la vall del Ges, Oris i Bisaura farem una xerrada informativa sobre les aplicacions de la metodologia DISC a la petita i mitjana empresa.

 

Per inscripcions i més informació cal enviar un correu electrònic a:

 

empresa@gesbisaura.cat

01/12/16 - TRAINING DISC PER ENTRENADORS ESPORTIUS

Aquest desembre impartirem un training en metodologia DISC especialment encarat als entrenadors esportius i tècnics de l'esport. La formació tractarà l'aplicació de la metodologia DISC en el món de l'esport. 

Per més informació:

http://www.espaisalutvic.com/single-post/2016/11/22/Thas-plantejat-mai-com-dirigeixes-els-teus-esportistes-O-com-ells-volen-ser-dirigits

bottom of page